You are here: Home / Over mij

Over mij

Off the Wall – Let’s build it together!

Al 10 jaar ervaring in web development en nu actief als freelance full stack web developer. Off the Wall is on the run!

“Leave That Nine To Five Upon The Shelf” – Michael Jackson, Off the Wall, 1979

Ik richt me op maatwerk web applicaties: if you can’t get it off the shelve… get it off the wall!

Heb je een gaaf idee voor een app? Een online platform, een interactieve website, een mobiele app. Ik ben full stack developer, de backend in Microsoft’s .NET de frontend in Google’s AngularJS. Hosting bij een provider of in de cloud (Amazon of Azure). Alles op basis van moderne open webstandaarden zoals HTML5 en CSS3. Mail me op bart@itoffthewall.nl. Ik drink graag een keer een kop koffie of thee met je om je idee te bespreken.

Ik ben niet sterk in het business model. Daar heb ik jou voor nodig! Ik word warm van ideeën die de wereld gaan verbeteren. Al is het maar een beetje. En ik ben ook helemaal gek van sport, met name duursport. Voor apps in dat gebied geef ik je graag een mooie korting.

Ik kan werken op uurtarief, bijvoorbeeld als extra kracht in een ontwikkelteam, maar ook geheel zelfstandig. Ik werk dan het liefst op basis van een fixed price aanbieding. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat het project voldoende gedefinieerd is. Maar daar kunnen we ook samen naar kijken in een voortraject. En bijvoorbeeld eerst een proof of concept te realiseren. Luister bijvoorbeeld naar deze podcast, waarom uurtje factuurtje wellicht niet altijd het beste idee is.

Zit jij op een mooi idee? Koppel het aan mijn ontwikkelkracht, en wellicht lanceren we samen iets moois. Want ja; ik kan vliegen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *